СУ „Константин Петканов“ разкрива нови хоризонти на базара на професиите

На 16 март в зала „Бойчо Брънзов“ се проведе поредното издание на информационния форум „Базар на професиите“, организиран от РУО – Бургас, Община Бургас и със съдействието на кариерните консултанти към Център за подкрепа на личностното развитие, гр. Бургас.

Събитието се проведе с цел да предостави възможности на учениците да се запознаят с различни кариерни пътища и да получат информация за професионалното развитие в различни области.

В зала „Бойчо Брънзов“ представихме две от ключовите области на обучение в училището – „Графичен дизайн“ и Спедиция , транспортна и складова логистика“. Нашият щанд привлече вниманието на посетителите с ученически проекти, демонстриращи техните умения и постижения в съответните области.

Участието ни на базара на професиите беше фокусирано върху взаимодействието с родителите и учениците, като целта беше да ги информираме за разнообразните кариерни възможности, които предлагаме в училището. Събитието ни предостави възможност да подчертаем важността на активното участие на родителите в образователния процес и да подкрепим учениците в техните кариерни амбиции. Този опит ни насърчи да продължим да се стремим към разширяване на нашата мрежа от връзки с работодатели и бизнес средата, като същевременно поддържаме тясно сътрудничество с родителите и учениците за постигане на успех в тяхната образователна и професионална подготовка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Add your thoughts

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.