ТУРНИР ПО ВОЛЕЙБОЛ ЗА МЛАДЕЖИ – ЛЮБИТЕЛИ

Истинско шоу бе първият ни турнир по волейбол за младежи-любители! 🏐
💪 Ентусиазирани отбори, зрелищни мачове и красиви изпълнения – това предложиха тимовете на Петкановци, Гръм в рая, Цаца, Кърлинг запалянковци 🤪, Черноморец, Малинка, Liberty и Олимпиец.
🔥 Всички се раздадоха на максимум, но медалите отидоха при:
🥇 Малинка
🥈 Гръм в рая
🥉 Цаца
🤩 Специални гости на нашия турнир бяха и звездите на българския волейбол Георги и Валентин Братоеви от отбора на “Дея волей” (Бургас). Двамата изгледаха част от двубоите и наградиха призьорите в топ 3! Благодарим им за отделеното време и се надяваме, че тази година тимът на „Дея волей“ ще се поздрави с шампионската титла! 🏆
🙏 Благодарности искаме да изкажем и към домакините от училище СУ “Константин Петканов” в ж.к. “Меден рудник”, и по-специално към г-н Калин Мелихранов, който помогна много за организацията на събитието. Благодарим и на г-н Цветан Делчев, справяйки се безупречно като съдия!
🔜 И, да, втори турнир по волейбол ще има, следете страниците ни в социалните мрежи, за да разберете кога и къде… 😏
*Проект № BGLD-2.001-0002 „Създаване на Младежки международен център – Бургас“ се реализира по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ФМ на ЕИП) 2014-2021.

Add your thoughts

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.