Драматичен театър „Невена Коканова“, гр. Ямбол представи на учениците от начален етап постановката „Келчо и царската дъщеря“

     В духа на седмицата на четенето, СУ „Константин Петканов“ и Драматичен театър „Невена Коканова“, гр. Ямбол, обединиха усилия, за да подарят на най-малките ученици незабравимо театрално преживяване. Постановката „Келчо и царската дъщеря“ доказа, че театърът е най-добрият приятел на книгите и въобра-жението. Малките зрители бяха толкова погълнати от историята, че сякаш сами се превърнаха в част от нея. Смяха се на шегите на Келчо, напъваха се заедно с него да преодолее препятствията и дори се притесниха за него, когато се изложи на опасност. В края на представлението, бурните аплодисменти отекнаха в цялата зала. Очите на децата светеха от вълнение, а някои от първокласниците не можеха да сдържат желанието си да се докоснат до любимите си герои и да им благодарят. Постановката „Келчо и царската дъщеря“ доказа, че театърът е мощен инструмент за възпитание на малките читатели и зрители.

Благодарим на Драматичен театър „Невена Коканова“, гр. Ямбол, за това незабравимо преживяване и  нетърпение очакваме нови творчески срещи!

 

 

 

 

 

 

Add your thoughts

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.