Ученици от СУ “Константин Петканов” се завърнаха с нови знания и идеи от образователния лагер “Изкуствен интелект за екологична устойчивост”

Ученици от СУ “Константин Петканов” се завърнаха с нови знания и идеи от образователния лагер “Изкуствен интелект за екологична устойчивост”, който се проведе на 11 и 12 октомври. Той бе организиран от Центъра за творческо обучение в партньорство с Община Бургас и домакинството на Младежкия международен център – Бургас и предостави на нашите възпитаници уникална възможност да се потопят в света на технологиите и екологията.

През двата дни те участваха в интерактивни сесии, лекции и екипни проекти, посветени на разработването на иновативни решения за опазване на околната среда. Чрез използването на изкуствения интелект, демонстрираха креативност и аналитични умения, докато работиха по проекти, които обещават да имат положителен ефект върху нашето бъдеще.

Участието в лагера е още едно доказателство, че СУ “Константин Петканов” подкрепя развитието на младите таланти и ги подготвя за предизвикателствата на XXI век.

 

 

 

 

 

 

Add your thoughts

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.